Web Analytics Made Easy - Statcounter

پیش‌ثبت‌نام مدارس شاهد برای دوره متوسطه دوم از فردا (چهارشنبه) از طریق سامانه پادا آغاز می‌شود؛ همچنین در این مطلب به درباره گلایه برخی مدیران مدارس از "سامانه سیدا" پاسخ داده شده است. - اخبار اجتماعی -

صابر اسدی رئیس اداره گروه بهبود کیفیت و توسعه برنامه‌های آموزشی وزارت آموزش و پرورش در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، درباره مشکلات سامانه سیدا که از سوی برخی مدیران مدارس مطرح می‌شود از جمله صدور کارنامه و فرم هدایت تحصیلی اظهار کرد: فرم هدایت تحصیلی در سامانه سیدا لحاظ شده است و براساس فرمولی که تعریف کردیم، فرم هدایت تحصیلی بر اساس نمرات دانش‌آموز صادر می‌شود، اگر دانش‌آموز تراز نمرات لازم برای ورود به هر رشته را کسب کند، اولویت‌ها برایش تعیین می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: آیتم چاپ گروهی در سامانه سیدا طراحی شده و دیگر نیازی نیست مدرسه‌ای که 400 دانش‌آموز دارد به صورت انفرادی فرم‌ها را چاپ کند.

رئیس اداره گروه بهبود کیفیت و توسعه برنامه‌های آموزشی وزارت آموزش و پرورش گفت: با صدور فرم هدایت تحصیلی، روند ثبت‌نام دانش‌آموزان دوره متوسطه دوم آغاز شده است و افرادی که می‌خواهند از طریق سامانه پادا برای پیش ثبت‌نام مدارس شاهد اقدام کنند، منتظر باشند چون کارها در حال انجام است و ثبت‌نام از روز چهارشنبه آغاز می‌شود.

وی با اشاره به اینکه دانش‌آموزان می‌توانند کارنامه خود را در سامانه پادا مشاهده کنند، مطرح کرد: برای این کار نیازی به دریافت کد از مدرسه نیست و در سامانه پادا، بازیابی رمز عبور تعریف شده که با انتخاب آن و ثبت کد ملی می‌توانند بدون مراجعه به مدرسه کد کاربری دریافت کنند.

اسدی درباره چرایی عدم ثبت‌نام الکترونیک دانش‌آموزان در مدارس دولتی عادی بیان کرد: طبق آیین‌نامه وزارت آموزش و پرورش، دانش‌آموزانی که می‌خواهند در مدرسه جدیدی ثبت‌نام کنند باید سند ارائه دهند، مدارس دولتی عادی محدوده‌بندی دارند و اگر مدیر مدرسه راستی‌آزمایی انجام ندهد ممکن است افراد خارج از محدوده برای ثبت‌نام اقدام کنند بنابراین دانش‌آموز ابتدا باید احراز هویت و پس از آن ثبت‌نام شود.

رئیس اداره گروه بهبود کیفیت و توسعه برنامه‌های آموزشی وزارت آموزش و پرورش درباره سرعت پایین اینترنت و باز نشدن سامانه سیدا و پادا در مدارس و توسط خانواده‌ها گفت: در بررسی‌هایی که از مدارس داشتیم در برخی مدارس تهران که حجم اینترنت و طبیعتاً سرعت پایین بود، سامانه بالا نمی‌آمد بنابراین سرعت اینترنت باید مناسب باشد البته سامانه سال گذشته اشکالات بسیاری داشت که هم‌اکنون بخش زیادی از مشکلات رفع شده است.

"سناد، همگام، سیدا و پادا" جزیره‌هایی منفصل و رویایی به‌نام سامانه‌های یکپارچه نرم‌افزاری در آموزش‌و‌پرورش!غفلت از نظارت بر کیفیت آموزش و ضعف خواندن دانش‌آموزانگزارش میدانی تسنیم؛ "محدوده‌بندی‌ جغرافیایی مدارس" بلای جان والدین برای ثبت‌نام دانش‌آموزان

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مدارس دولتی دانش آموزان مدارس دولتی دانش آموزان وزارت آموزش و پرورش فرم هدایت تحصیلی سامانه پادا سامانه سیدا دانش آموز ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۴۹۲۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شغلی که مسیرش با کوله‌بار عشق طی می‌شود

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان همدان، حامد مرادی، کارشناس ارشد برنامه ریزی درسی ۳ سال است آموزگار شده و به دلیل علاقه‌ فراوان، ریشه‌ روستایی، آشنایی کامل به منطقه و روستا‌های اسدآباد به خواست خود در مدرسه‌ ۶ پایه‌ سنایی روستای ده سفید معلم شده است.

هر روز در فصول مختلف سال و در شرایط مساعد و نامساعد جوی و جاده ۶۰ کیلومتر جاده را طی می‌کند و می‌گوید علاقه و عشقی که به بچه‌ها دارم نمی‌گذارد خستگی را حس کنم.

آقای مرادی با تلاش و کمک گرفتن از رئیس آموزش و پرورش اسدآباد و با استفاده از سیستم‌های شخصی مدرسه را هوشمند کرده و به دانش آموزان کار با کامپیوتر و چند نرم افزار جزیی مباحث درسی پایه‌ ششم را آموخته است.

دانش آموزان مدرسه‌ سنایی با دیدن فیلم‌های آموزشی، مسابقات درسی و املا در کامپیوتر درس‌ها را بهتر یاد می‌گیرند و دانش آموزان پایه‌های بالاتر هم مانند مدارس شهر‌های بزرگ مباحث درسی مرتبط با رایانه را به خوبی آموخته و به آینده‌ای روشن امیدوار شده اند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • شغلی که مسیرش با کوله‌بار عشق طی می‌شود
  • نخبه‌پروری در مدارس سما ضروری است
  • انتقاد یک نماینده مجلس از ناکارآمدی وزرای رئیسی /جا داشت وزرای بیشتری استیضاح می شدند / در مجلس با دولت رودربایستی‌هایی داشتیم
  • تشکیل کارگروه دانش‌آموزان نخبه‌پرور در مدارس سما ضروری است
  • پاسخ تند پرسپولیس به انتقاد مدیر سپاهان
  • تشکیل کارگروه دانش‌آموزان نخبه پرور در مدارس سما ضروری است
  • امتحانات نهایی دانش آموزان عشایری متوسطه در سه مدرسه برگزارمی شود
  • برگه‌های امتحانات کشوری پایه ششم و نهم چگونه تصحیح می شود؟
  • انتقاد عضو حزب اعتدال و توسعه از شورای نگهبان
  • جزئیات تصحیح برگه‌های امتحانات کشوری پایه ششم و نهم